Πράσινη διοίκηση

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Οργανωσιακή Συμπεριφορά», του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA», η κ. Χριστίνα Δηματάτη Ηuman Resources Director της ARIVIA S.A ανέλυσε την προσέγγιση της εταιρείας σε σχέση με το Employee Engagement και την Πράσινη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.
 
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Δηματάτη για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση και την κατατοπιστική συζήτηση που ακολούθησε.

Κρυπτοοικονομία

H κρυπτοοικονομία μετασχηματίζει όσα ξέραμε για τη λήψη αποφάσεων σε συνθήκες αβεβαιότητας, για τη περιεχόμενο της χρηματοοικονομικής διαμεσολάβησης και την ταυτότητα του χρήματος. Στη σημερινή του διάλεξη, στο πλαίσιο του μαθήματος «Χρηματοοικονομική Διοίκηση» του Executive MBA, ο Επίκ. Καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου κ. Νίκος Δασκαλάκης μας ανάλυσε την αρχιτεκτονική της αλυσίδας συστοιχιών (blockchain), χαρτογράφησε την αναδυόμενη δυναμική της κρυπτοοικονομίας και τη σημασία της για την οικονομική θεωρία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσίαση και την πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα που ακολούθησε!

Διάλεξη: "Τουριστικές Επιχειρήσεις – Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας μετά την πανδημία"

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00, στο πλαίσιο του μαθήματος «Μεθοδολογία Έρευνας», του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη - Executive MBA  θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από τον προσκεκλημένο ομιλητή κ. Αντώνη Ψιλιάγκο, Οικονομικό Διευθυντή του Ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental Athens και Περιφερειακό Οικονομικό Διευθυντή των Ξενοδοχείων Intercontinental (IHG) για τα κράτη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, με τίτλο "Τουριστικές Επιχειρήσεις – Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας μετά την πανδημία". 

Διάλεξη: "Ο νέος νόμος για την Εταιρική Διακυβέρνηση (4706/2020)"

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 και ώρα 19:30, στο πλαίσιο του μαθήματος «Χρηματοοικονομική Ανάλυση» του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη - Executive MBA, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από τον προσκεκλημένο ομιλητή κ. Αριστομένη Γιαννόπουλο, Ελεγκτή στη Διεύθυνση Εισηγμένων Εταιρειών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με τίτλο "Ο νέος νόμος για την Εταιρική Διακυβέρνηση (4706/2020) με έμφαση στον εσωτερικό έλεγχο και στην αξιολόγηση του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου (1/891/30.09.2020 Απόφαση του ΔΣ της ΕΚ)". 

"Ευκαιρίες που προσφέρονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση"

"Ευκαιρίες που προσφέρονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση"

Στις 20 Μαρτίου 2021, το Europe Direct Βορείου Αιγαίου και το Executive MBA διοργάνωσαν Ημερίδα - Ημέρα Καριέρας με θέμα "Ευκαιρίες που προσφέρονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Την εκδήλωση παρακολούθησαν φοιτητές και φοιτήτριες όλων των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ευχαριστούμε θερμά τον Καθηγητή κ. Π. Γρηγορίου, Διευθυντή του Europe Direct Βορείου Αιγαίου, για την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγησή του και τη συζήτηση που ακολούθησε.

Επικοινωνία

Μιχαήλ Λιβανού 54, Χίος 82132

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης των διδάκτρων μέσω πιστωτικής κάρτας;
Το λογιστικό σύστημα του ιδρύματος δέχεται τη βαθμιαία εξόφληση των διδάκτρων με συμφωνημένο αριθμό δόσεων σε πιστωτική κάρτα για την βέλτιστη διευκόλυνση του φοιτητή.

Συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.