Χαιρετισμός Διευθύντριας

To Executive MBA του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι ένα πρωτοπόρο, ανταγωνιστικό και ουσιώδες πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Χίο. Απευθύνεται στον επιχειρηματία και στον επαγγελματία που σταδιοδρομεί στη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών.


Ο σχεδιασμός του Executive MBA αξιοποίησε την μεγάλη εμπειρία μας στις σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα σπουδών με καινοτόμο επιστημονικό προσανατολισμό, ευέλικτη εκπαιδευτική διαδικασία και ανταπόκριση στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Το πρόγραμμα σπουδών αρθρώνεται σε τρεις κύκλους μαθημάτων και τρεις κατευθύνσεις. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από μαθήματα υποδομής, ενώ στο δεύτερο και τον τρίτο κύκλο αναπτύσσονται οι κατευθύνσεις: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιχειρηματικότητα, Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Οι κατευθύνσεις του ExecutiveMBA προσφέρουν μια εστιασμένη ανάλυση των επιχειρήσεων και των οργανισμών καθώς και τον επιστημονικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος στο νέο επιχειρηματία.


Το πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται με την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας. Στη διπλωματική εργασία ο μεταπτυχιακός φοιτητής ξεκινά το δικό του βηματισμό στο χώρο της επιστημονικής έρευνας, μελετώντας συστηματικά τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και αρθρώνοντας τις δικές του θέσεις στον επιστημονικό διάλογο της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η εκπαιδευτική διαδικασία του Executive MBA είναι καινοτόμα και προσαρμόζεται στις ανάγκες των εργαζόμενων φοιτητών μας. Κάποιες διαλέξεις γίνονται δια ζώσης στη Χίο ενώ ένα μέρος του προγράμματος σπουδών υλοποιείται με σύγχρονη τεχνολογία τηλεκπαίδευσης. Η ευελιξία στην υλοποίηση των μαθημάτων αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας.

Το Executive MBA στο Αιγαίο είναι ο επόμενος σταθμός στην επιστημονική σας διαδρομή.

Επικοινωνία

Μιχαήλ Λιβανού 54, Χίος 82132

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης των διδάκτρων μέσω πιστωτικής κάρτας;
Το λογιστικό σύστημα του ιδρύματος δέχεται τη βαθμιαία εξόφληση των διδάκτρων με συμφωνημένο αριθμό δόσεων σε πιστωτική κάρτα για την βέλτιστη διευκόλυνση του φοιτητή.

Συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.