Καταγεγραμμένα μαθήματα

Το Executive MBA απευθυνόμενο σε φοιτητές με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, προέβλεψε στον σχεδιασμό της εκπαιδευτικής του πλατφόρμας ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους φοιτητές. Την βιντεοσκόπηση και άμεση διάθεση στους ενδιαφερόμενους των προσφερόμενων μαθημάτων. Αν ο εργαζόμενος μεταπτυχιακός φοιτητής, απωλέσει μέρος ή το σύνολο κάποιας διάλεξης έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει και μελετήσει εξ' ολοκλήρου στον προσωπικό του ελεύθερο χρόνο, διατυπώνοντας στη συνέχεια τα όποια ερωτήματά του στον αρμόδιο καθηγητή. 

 Με αυτό τον τρόπο το πρόγραμμά μας, εξασφαλίζει για τους φοιτητές του τα θετικά χαρακτηριστικά και την ασφάλεια, όχι μόνο της σύγχρονης αλλά και της ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης. Οι καταγεγραμμένες διαλέξεις παραμένουν στη διάθεση των χρηστών για όλη τη διάρκεια του αντίστοιχου εκπαιδευτικού κύκλου. 

 

Επικοινωνία

Μιχαήλ Λιβανού 54, Χίος 82132

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης των διδάκτρων μέσω πιστωτικής κάρτας;
Το λογιστικό σύστημα του ιδρύματος δέχεται τη βαθμιαία εξόφληση των διδάκτρων με συμφωνημένο αριθμό δόσεων σε πιστωτική κάρτα για την βέλτιστη διευκόλυνση του φοιτητή.

Συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.